Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ

Κοινωνικό Πολύκεντρο

koinwniko polikentro

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ

ethniki

Παρασκευή
19 Ιανουαρίου 2018
Μακαρίου του Αιγυπτίου, Αρσενίου, Μάρκου

εγγραφείτε στο newsletter μας

marketing

Video

 

emvlimas

ONLINE ΧΡΗΣΤΕΣ

Έχουμε 7 επισκέπτες συνδεδεμένους
'Eρανος αγάπης - μεταχειρισμένου ρουχισμού από την Εξωτερική Φρουρά. PDF Εκτύπωση E-mail
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ
ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.)
Κορυδαλλός 26/11/2008
Αρ. Πρωτ.: 406
Γραφεία:
Σολωμού 2 Κορυδαλλός
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
2104958388
2104958588
Διεύθυνση Αλληλογραφίας:
Ταχυδρομικό γραφείο 1
Ταχυδρομική θυρίδα 91520
Τ.Κ. 18101 Κορυδαλλός
website: www.poyef.gr
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΠΡΟΣ: Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης


ΘΕΜΑ: 'Eρανος αγάπης - μεταχειρισμένου ρουχισμού από την Εξωτερική Φρουρά.


Κύριε πρόεδρε, κύριοι συνάδελφοι,

Σε συνέχεια του 361/20-10-2008 εγγράφου μας, σχετικά με τον έρανο αγάπης - μεταχειρισμένου ρουχισμού από τους Εξωτερικούς Φρουρούς, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε, αποδεχόμενο το αίτημα πολλών ενώσεων, την παράταση του χρόνου παραδόσεως του ρουχισμού κατά δύο μήνες, δηλαδή έως τα τέλη Ιανουαρίου.

Σας θυμίζουμε, ότι το διοικητικό συμβούλιο, αποφάσισε, σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, να διοργανώσει έρανο αγάπης - χρησιμοποιημένου ρουχισμού.

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια, θα πρέπει να συσκευάσουν σε κούτες ή σακούλες μεταχειρισμένο ρουχισμό και να τα παραδώσουν στα σωματεία τους ή στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Τα σωματεία αφού συγκεντρώσουν τα δέματα, μετά από επικοινωνία με την διοίκηση της Π.Ο.Υ.Ε.Φ., θα αποστείλουν τα δέματα στην έδρα της Ομοσπονδίας.

Ο ρουχισμός, που θα συγκεντρωθεί, θα πρέπει να είναι μεταχειρισμένος ή καινούργιος (π.χ. ρούχα που δεν φοράμε, κ.α.) αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι καθαρός και όχι πολύ φθαρμένος, σκισμένος και γενικά ακατάλληλος.

Πιστεύουμε, ότι αυτή η κοινωνική δραστηριότητα, είναι πολύ σημαντική καθώς ενισχύεται η κοινωνική πλευρά της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. και το αίσθημα αλληλεγγύης. Σε κάθε περίπτωση, καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν με αίσθημα προσωπικής ευθύνης και ευαισθησίας.

Τέλος, οι συνάδελφοι - μέλη των διοικητικών συμβουλίων, παρακαλούνται θερμά να δώσουν την δέουσα προσοχή και να διευκολύνουν την διαδικασία.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
-Ο-
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ