Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ

Κοινωνικό Πολύκεντρο

koinwniko polikentro

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ

ethniki

Τρίτη
16 Ιανουαρίου 2018
Προσκύνησις τιμίας αλύσεως αποστόλου Πέτρου, Πευσίππου και Νεονίλλης μαρτύρων, Δαμασκηνού

εγγραφείτε στο newsletter μας

marketing

Video

 

emvlimas

ONLINE ΧΡΗΣΤΕΣ

Έχουμε 113 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ειδικοί θάλαμοι ασθενών κρατουμένων σε νοσοκομεία. PDF Εκτύπωση E-mail
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ
ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.)
Χαλκίδα 29/05/2006
Αρ. Πρωτ.: 316
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΧΑΙΝΑ 7-9
(Εμπορικό Κέντρο FORUM)
Τ.Κ. 34100 - ΧΑΛΚΙΔΑ
ΤΗΛ: 2221062982
FAX: 2221062985
website: www.poyef.gr
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΠΡΟΣ: Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης


ΘΕΜΑ: Ειδικοί θάλαμοι ασθενών κρατουμένων σε νοσοκομεία.


Κύριε πρόεδρε, κύριοι συνάδελφοι,

Το διοικητικό συμβούλιο έχει θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα την διαμόρφωση ειδικών θαλάμων κρατουμένων σε όλα τα νοσοκομεία. Στο πλαίσιο αυτό το Δ.Σ. έχει προχωρήσει σε μια σειρά από ενέργειες όπως συναντήσεις με τις πολιτικές και υπηρεσιακές ηγεσίες των Υπουργείων Υγείας και Δικαιοσύνης, δεκάδες έγγραφα και καταγγελίες και προσφάτως εξώδικη διαμαρτυρία σε όλες τις διοικήσεις των νοσοκομείων και Δ.Υ.ΠΕ.
Είναι γεγονός ότι σε όλες αυτές τις ενέργειες, συναντούσαμε την καχυποψία και την αμφισβήτηση υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Υγείας, οι οποίοι θεωρούσαν ότι δεν υφίσταται πρόβλημα και ότι όλα βαίνουν καλώς.
Το έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Υγείας, δ/νση ανάπτυξης μονάδων υγείας (22/05/06-Υ4β/Γ.Π.32970/Φ14), σύμφωνα με το οποίο υποχρεώνονται τα νοσοκομεία να διαμορφώσουν ειδικούς θαλάμους και μάλιστα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αποτελεί οπωσδήποτε ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση και μια δικαίωση για την διοίκηση της Ομοσπονδίας μας.
Ωστόσο η ομοσπονδία μας, δεν θα βιαστεί να πανηγυρίσει ή να θεωρήσει ότι το πρόβλημα λύθηκε, παρά μόνο θα παρακολουθήσει την διαμορφωθείσα κατάσταση και θα παρέμβει καταλυτικά σε κάθε περίπτωση που σημειωθεί παρέκκλιση, σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, από τις δοθείσες εντολές και κατευθύνσεις.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
-Ο-
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΓΓΕΛΑΚΟΥΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ