Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ

Κοινωνικό Πολύκεντρο

koinwniko polikentro

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ

ethniki

Παρασκευή
19 Ιανουαρίου 2018
Μακαρίου του Αιγυπτίου, Αρσενίου, Μάρκου

εγγραφείτε στο newsletter μας

marketing

Video

 

emvlimas

ONLINE ΧΡΗΣΤΕΣ

Έχουμε 57 επισκέπτες συνδεδεμένους
Κοινοποίηση του ψηφοδελτίου της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. για τα υπηρεσιακά συμβούλια. PDF Εκτύπωση E-mail
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ
ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.)
Χαλκίδα 11/07/2006
Αρ. Πρωτ.: 400
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΧΑΙΝΑ 7-9
(Εμπορικό Κέντρο FORUM)
Τ.Κ. 34100 - ΧΑΛΚΙΔΑ
ΤΗΛ: 2221062982
FAX: 2221062985
website: www.poyef.gr
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΠΡΟΣ: Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης


ΘΕΜΑ: Κοινοποίηση του ψηφοδελτίου της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. για τα υπηρεσιακά συμβούλια.


Κύριε πρόεδρε, κύριοι συνάδελφοι,

Σε συνέχεια του εγγράφου μας 377/29-06-2006, σας κοινοποιούμε το ψηφοδέλτιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης, για τις αρχαιρεσίες ανάδειξης αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια.
Το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας αποφάσισε ομόφωνα την κατάθεση Ενιαίου Ανεξάρτητου Συνδυασμού της Π.Ο.Υ.Ε.Φ., σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 3 του καταστατικού που προβλέπει ρητά ότι "Η ομοσπονδία επιδιώκει την πραγματοποίηση των σκοπών της με την συμμετοχή, σε συλλογικά όργανα του Υπουργείου Δικαιοσύνης". Για μια ακόμα φορά, το ψηφοδέλτιο της Ομοσπονδίας μας είναι ενιαίο και ανεξάρτητο όπως προβλέπεται από το καταστατικό μας και όπως αποφάσισαν τα δικαστήρια πρόσφατα.
Σκοπός μας είναι, η ομοσπονδία να κατέλθει ενιαία και ανεξάρτητη στις αρχαιρεσίες, ώστε αδιαίρετη και ενισχυμένη να συνεχίσει υπερασπίζει τα συμφέροντα των μελών της μακριά από παρεμβάσεις τρίτων και κυρίως να αποδείξει σ' όλους την ευρεία δυναμική και αποδοχή της στο σύνολο των συναδέλφων.
Το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας με αυτή του την ενέργεια δείχνει την αποφασιστικότητα του, να συνεχίσει να διεκδικεί, να κερδίζει και να προσφέρει για τον συνάδελφο.
Η συμμετοχή μας στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, αποτελεί θεμελιώδη λίθο στην προσπάθεια αυτή. Μέσω της συμμετοχής της ομοσπονδίας στο υπηρεσιακό συμβούλιο, θα είναι δυνατό να ελεγχθούν αντικειμενικά και αν χρειαστεί να καταγγελθούν οι πράξεις της διοίκησης όπως οι μεταθέσεις, οι αποσπάσεις, τα πειθαρχικά, κ.α. Είναι ευνόητο ότι πολλοί δεν επιθυμούν η ομοσπονδία μας να έχει αυτή τη δυνατότητα. Γι' αυτό, ακριβώς, το λόγο αποτελεί επιτακτική ανάγκη όλοι οι Εξ. Φρουροί και ο καθένας από εσάς ξεχωριστά να στηρίξει το ψηφοδέλτιο της Ομοσπονδίας και να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
-Ο-
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΓΓΕΛΑΚΟΥΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ