Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ

Κοινωνικό Πολύκεντρο

koinwniko polikentro

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ

ethniki

Παρασκευή
19 Ιανουαρίου 2018
Μακαρίου του Αιγυπτίου, Αρσενίου, Μάρκου

εγγραφείτε στο newsletter μας

marketing

Video

 

emvlimas

ONLINE ΧΡΗΣΤΕΣ

Έχουμε 50 επισκέπτες συνδεδεμένους
Εγκρίθηκαν νέες προσλήψεις Εξωτερικών Φρουρών. Επιπλέον 180 συνάδελφοι θα προσληφθούν εντός του 2006. PDF Εκτύπωση E-mail
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ
ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.)
Χαλκίδα 18/07/2006
Αρ. Πρωτ.: 406
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΧΑΙΝΑ 7-9
(Εμπορικό Κέντρο FORUM)
Τ.Κ. 34100 - ΧΑΛΚΙΔΑ
ΤΗΛ: 2221062982
FAX: 2221062985
website: www.poyef.gr
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΠΡΟΣ: Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης


ΘΕΜΑ: Εγκρίθηκαν νέες προσλήψεις Εξωτερικών Φρουρών. Επιπλέον 180 συνάδελφοι θα προσληφθούν εντός του 2006.


Κύριε πρόεδρε, κύριοι συνάδελφοι,

Το διοικητικό συμβούλιο της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. εξ' αρχής είχε θέσει τον πήχη ψηλά. Τονίζαμε, ότι για να λειτουργήσει ικανοποιητικά η υπηρεσία (επάνδρωση, ιεραρχία, λήξη των αναγκαστικών, για υπηρεσιακούς λόγους, αποσπάσεων στο Μαλανδρίνο, Νεάπολη, Θήβα, κ.α.), για να μπορέσουν όλοι οι συνάδελφοι που υπηρετούν μακριά από τα σπίτια τους, να επιστρέψουν στον τόπο συμφερόντων τους, απαιτούνται τουλάχιστον 500 προσλήψεις. Ακόμα και όταν ανακοινώθηκαν οι 225 προσλήψεις και επικρατούσε κλίμα ευφορίας το Δ.Σ. τόνιζε: "η Π.Ο.Υ.Ε.Φ. είναι υποχρεωμένη να διατυπώσει και τον προβληματισμό της καθώς σε καμία περίπτωση αυτός ο αριθμός δεν επαρκεί υπηρεσιακά για να καλυφθεί η μεγάλη λειψανδρία στην Υ.Ε.Φ.Κ.Κ. Σήμερα στην Εξ. Φρουρά υπάρχουν 1800 κενές οργανικές θέσεις και προσλήψεις με ρυθμό 225 υπαλλήλων σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν λύση (έγγρ. 269/03-05-2006)".
Σήμερα, ως συνδικαλιστικός φορέας, έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε δικαιωμένοι για αυτή μας την θέση, την επιχειρηματολογία που αναπτύξαμε και την πίεση που ασκήσαμε στην υπηρεσιακή και πολιτική ηγεσία.
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε με έγγραφο του (κοινοποιείται) την πρόσληψη 180 Εξωτερικών Φρουρών εντός του 2006, με πιθανότερη ημερομηνία προκήρυξης τον μήνα Οκτώβριο και εκπαίδευσης τους τις αρχές του 2007.
Οι νέες προσλήψεις, αφενός θα ενισχύσουν την επάνδρωση στις υπάρχουσες υπηρεσίες Εξωτερικής Φρούρησης, αφετέρου θα καταστεί δυνατή η μετακίνηση των ήδη υπηρετούντων συναδέλφων σε υπηρεσίες επιλογής τους! Είναι γεγονός, ότι μετά την ολοκλήρωση των δύο προκηρύξεων, συνολικά 405 υπάλληλοι, οι αιτήσεις μετάθεσης των συναδέλφων μας, θα υπερκαλυφθούν! Δηλαδή, σχεδόν το σύνολο των αιτούντων για μετάθεση συναδέλφων, θα μετακινηθούν κοντά στην υπηρεσία επιλογής τους.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
-Ο-
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΓΓΕΛΑΚΟΥΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ