Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ

Κοινωνικό Πολύκεντρο

koinwniko polikentro

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ

ethniki

Παρασκευή
19 Ιανουαρίου 2018
Μακαρίου του Αιγυπτίου, Αρσενίου, Μάρκου

εγγραφείτε στο newsletter μας

marketing

Video

 

emvlimas

ONLINE ΧΡΗΣΤΕΣ

Έχουμε 102 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με τον κανονισμό Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρούρησης Κ.Κ. και την σχολή δοκίμων Εξ. Φρουρών. PDF Εκτύπωση E-mail
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ
ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.)
Χαλκίδα 18/10/2006
Αρ. Πρωτ.: 505
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΧΑΙΝΑ 7-9
(Εμπορικό Κέντρο FORUM)
Τ.Κ. 34100 - ΧΑΛΚΙΔΑ
ΤΗΛ: 2221062982
FAX: 2221062985
website: www.poyef.gr
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΠΡΟΣ: Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης


ΘΕΜΑ: Ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με τον κανονισμό Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρούρησης Κ.Κ. και την σχολή δοκίμων Εξ. Φρουρών.


Κύριε πρόεδρε, κύριοι συνάδελφοι,

Η διοίκηση της ομοσπονδίας, είναι στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσει μια σειρά από εξελίξεις στις συνδικαλιστικές μας διεκδικήσεις.
Συγκεκριμένα:

- Κανονισμός Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρούρησης Κ.Κ.
Το Προεδρικό Διάταγμα "Κανονισμού Υ.Ε.Φ.Κ.Κ." δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, κωδικοποιήθηκε και πλέον θα το επικαλείστε ως Π.Δ. 215/06. Με την παρούσα αλληλογραφία σας αποστέλλεται και ένα φωτοαντίγραφο του Π.Δ. 215/06, ενώ παράλληλα τυπώνονται 1500 αντίτυπα, σε μορφή βιβλίου, ένα για κάθε φυσικό μέλος της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. Επίσης, στις επόμενες ημέρες θα οργανωθεί συμβούλιο προέδρων (θα κληθούν και οι αντιπρόεδροι) των σωματείων, ώστε να αναλυθεί ο κανονισμός και να απαντηθούν, τυχόν, ερωτήματα.

- Σχολή δοκίμων Εξωτερικών Φρουρών.
¼πως ήδη είναι γνωστό, η σχολή αναμενόταν ότι θα λειτουργήσει μετά την δημοσίευση του κανονισμού λειτουργίας (περίπου δέκα ημέρες μετά), καθώς η διάταξη σύστασης και λειτουργίας της σχολής συμπεριλαμβάνεται στον εν λόγω κανονισμό. Προγραμματίζεται, λοιπόν η έναρξη της σχολής για τις 24-25 Οκτωβρίου 2006. Η σχολή θα διαρκέσει περίπου οκτώ εβδομάδες, δηλαδή η φοίτηση θα έχει ολοκληρωθεί πριν τις εορτές των Χριστουγέννων.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
-Ο-
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΓΓΕΛΑΚΟΥΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ