Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ

Κοινωνικό Πολύκεντρο

koinwniko polikentro

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ

ethniki

Παρασκευή
19 Ιανουαρίου 2018
Μακαρίου του Αιγυπτίου, Αρσενίου, Μάρκου

εγγραφείτε στο newsletter μας

marketing

Video

 

emvlimas

ONLINE ΧΡΗΣΤΕΣ

Έχουμε 52 επισκέπτες συνδεδεμένους
Συνεργασία της Ομοσπονδίας μας με την Εθνική Ασφαλιστική. PDF Εκτύπωση E-mail
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ
ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.)
Χαλκίδα 01/11/2006
Αρ. Πρωτ.: 529
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΧΑΙΝΑ 7-9
(Εμπορικό Κέντρο FORUM)
Τ.Κ. 34100 - ΧΑΛΚΙΔΑ
ΤΗΛ: 2221062982
FAX: 2221062985
website: www.poyef.gr
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΠΡΟΣ: Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης


ΘΕΜΑ: Συνεργασία της Ομοσπονδίας μας με την Εθνική Ασφαλιστική.


Κύριε πρόεδρε, κύριοι συνάδελφοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το πάγιο αίτημά σας για τη δυνατότητα ασφάλισης της ζωής σας καθώς και την εξασφάλιση της οικογένειάς σας σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία, είναι γεγονός. Μετά από πολύμηνες έρευνες στην ελληνική ιδιωτική ασφαλιστική αγορά, καταφέραμε να έρθουμε σε συμφωνία με τη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα, την Εθνική Ασφαλιστική.
Η Εθνική Ασφαλιστική, με γνώμονα ότι η προσφορά της θα τύχει μαζικής αποδοχής, σχεδίασε ένα ειδικό πρόγραμμα για τα μέλη της Π.Ο.Υ.Ε.Φ., με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και καλύψεις που ικανοποιούν πλήρως τις δικές σας επιθυμίες, όπως αυτές είχαν εκφραστεί στα αιτήματά σας προς την Ομοσπονδία μας.
Στο έντυπο που σας δίδεται, έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε λεπτομερώς για τις καλύψεις και το κόστος του προγράμματος. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ενημερωθείτε από τα κατά τόπους σωματεία, για τις συναντήσεις σας με τους ασφαλιστικούς συμβούλους της Εθνικής Ασφαλιστικής, που θα αναλάβουν την προσωπική σας εξυπηρέτηση και θα σας εξηγήσουν αναλυτικά τις παρεχόμενες καλύψεις καθώς και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσετε να ενταχθείτε στο πρόγραμμα αυτό.
Η επιτυχία της προσπάθειας αυτής, θα ανοίξει το δρόμο και για μελλοντικές συνεργασίες, σε άλλους κλάδους και προϊόντα της Εθνικής Ασφαλιστικής αλλά και της Εθνικής Τράπεζας, προς όφελος όλων μας.
Παρακαλούμε για την ενημέρωση των μελών σας.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
-Ο-
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΓΓΕΛΑΚΟΥΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ