Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ

Κοινωνικό Πολύκεντρο

koinwniko polikentro

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ

ethniki

Παρασκευή
19 Ιανουαρίου 2018
Μακαρίου του Αιγυπτίου, Αρσενίου, Μάρκου

εγγραφείτε στο newsletter μας

marketing

Video

 

emvlimas

ONLINE ΧΡΗΣΤΕΣ

Έχουμε 58 επισκέπτες συνδεδεμένους
Σχετικά με τις νομοθετικές ρυθμίσεις (δικαίωμα αγοράς ατομικού οπλισμού, θέσπιση κανονισμού λειτουργίας και ίδρυση υπηρεσιακού συμβουλίου αρμόδιο για θέματα της Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρούρησης). PDF Εκτύπωση E-mail
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ
ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.)
Χαλκίδα 10/02/2005
Αρ. Πρωτ.:
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΧΑΙΝΑ 7-9
(Εμπορικό Κέντρο FORUM)
Τ.Κ. 34100 - ΧΑΛΚΙΔΑ
ΤΗΛ: 2221062982
FAX: 2221062982
Website: www.poyef.gr
ΠΡΟΣ: κ. Υπουργό Δικαιοσύνης
κ. Γενικό Γραμματέα


ΘΕΜΑ: Σχετικά με τις νομοθετικές ρυθμίσεις (δικαίωμα αγοράς ατομικού οπλισμού, θέσπιση κανονισμού λειτουργίας και ίδρυση υπηρεσιακού συμβουλίου αρμόδιο για θέματα της Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρούρησης).


Κύριε Υπουργέ,

Το νομοσχέδιο που έχει ήδη καταρτίσει, από τον Σεπτέμβριο 2004, το Υπουργείο, αφορά ζωτικά θέματα της υπηρεσίας μας, τα οποία όμως ακόμη δεν έχουν θεσμοθετηθεί.
'Oταν επί των βασικών αρχών, μετά από διάλογο, οι ρυθμίσεις του έχουν υιοθετηθεί από την Ομοσπονδία και από τους κοινωνικούς εταίρους, οποιαδήποτε καθυστέρηση είναι πλέον αδικαιολόγητη.
Η διοίκηση της Ομοσπονδίας αισθάνεται επιεικώς αμήχανα, να επανέρχεται πάλι και πάλι στην προώθηση προς ψήφιση ενός σχεδίου νόμου που αφορά στο τέλος-τέλος διατάξεις για το κοινωνικό σύνολο, την ασφάλεια των Καταστημάτων Κράτησης, τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών, χωρίς καμία υλική απολαβή των μελών της.

Κύριε Υπουργέ,

Επί των προθέσεων σας δεν διατηρούμε καμία αμφιβολία, πλην όμως η υλοποίηση αυτών έχει εν προκειμένω μεγαλύτερη σημασία.
Το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας έχει προγραμματίσει συνεδρίαση στις 22 Φεβρουάριου, με θεματολογία την εξέλιξη των εν λόγω νομοθετικών ρυθμίσεων (δικαίωμα αγοράς ατομικού οπλισμού, θέσπιση κανονισμού λειτουργίας και ίδρυση υπηρεσιακού συμβουλίου αρμόδιο για θέματα της Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρούρησης).
Είναι προφανές, ότι εφόσον δεν σημειωθούν εξελίξεις, θα μεταφερθεί στην συνάντηση με τον πιο έντονο τρόπο η δυσαρέσκεια των φυσικών μας μελών και θα αποφασιστεί η περαιτέρω δράση της Ομοσπονδίας μας. Επιπλέον ήδη προγραμματίζεται ημερίδα, με την συμμετοχή όλων των προέδρων των πρωτοβάθμιων ενώσεων, ώστε να εξεταστεί η πορεία των εν λόγω νομοθετικών ρυθμίσεων.
Ελπίζουμε ότι το Υπουργείο, θα μας εκπλήξει ευχάριστα με άμεση νομοθετική παρέμβαση.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
-Ο-
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΓΓΕΛΑΚΟΥΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ