Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ

Κοινωνικό Πολύκεντρο

koinwniko polikentro

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ

ethniki

Παρασκευή
19 Ιανουαρίου 2018
Μακαρίου του Αιγυπτίου, Αρσενίου, Μάρκου

εγγραφείτε στο newsletter μας

marketing

Video

 

emvlimas

ONLINE ΧΡΗΣΤΕΣ

Έχουμε 70 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ομιλία του προέδρου της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. κ. Κωστίκα Γεωργίου στο 3ο Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο. PDF Εκτύπωση E-mail
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ
ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.)
Χαλκίδα 27/05/2005
Αρ. Πρωτ.:
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΧΑΙΝΑ 7-9
(Εμπορικό Κέντρο FORUM)
Τ.Κ. 34100 - ΧΑΛΚΙΔΑ
ΤΗΛ: 2221062982
FAX: 2221062982
Website: www.poyef.gr
ΠΡΟΣ: Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης


ΘΕΜΑ: Ομιλία του προέδρου της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. κ. Κωστίκα Γεωργίου στο 3ο Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο.


ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ - ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ - ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ
ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΣΤΟ 3ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Υ.Ε.Φ.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΣΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΣ - ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΥΓΛΩΤΤΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΩΣ Η ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΤΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΚΗΡΥΤΤΩ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΙΔΙΟΡΡΥΘΜΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.
ΑΥΤΕΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ - ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟΡΡΥΘΜΑ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΚΑΘΩΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΘΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΗΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΝΟΡΟ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟΙΧΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ - ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΑΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.
ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ, ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΙΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΑΜΟΙΒΕΣ, ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ.
ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΜΕΝΗ ΚΑΘΩΣ ΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΤΗ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΑΠΡΟΣΩΠΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΜΕ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Η ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΛΛΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ.
ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΟΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΑΝΕΛΛΙΠΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΑΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΟΡΕΥΕΙ ΔΙΚΑΙΑ ΣΕ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ - ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΖΕΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ - ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ - ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ".
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ ΠΟΛΥΜΗΝΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ, ΔΙΚΑΙΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΞ. ΦΡΟΥΡΩΝ, ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.
ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΒΕΛΤΙΟΥΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΗ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΡΧΗΣΑΜΕ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΚΑ.
ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΑ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΓΙΛΕΚΑ,ΟΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ, Η ΑΓΟΡΑ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ Κ.Α. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΘΕΣΜΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ:
ΟΠΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ Κ.Α.
Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΚΑΙ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΠΟΥ ΩΣ ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.
ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΟΥ 1911 ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΜΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΣΤΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΡΗΝΗΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ!!

ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ
ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΔΩ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ:

  • ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΟΛΙΣ 1250 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΤΙ 2800. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΛΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ¹ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΩ ΤΟΥ 60% ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΑ - ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΑΙ - ΕΝΩ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΕΤΟΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΩΓΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ;;;;
  • ΑΜΕΣΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ (ΚΥΑ ΚΑΙ ΠΔ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΟΤΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΥΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ.
  • ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΖΗΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΨΗΛΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑ.
  • Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.
  • Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ, ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΕ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ.
ΟΙ 1250 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ, ΥΨΗΛΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟΡΡΥΘΜΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Η ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΕΩΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ.
ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ ΑΠΟΜΟΝΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΦΥΤΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΗΡΥΣΣΩ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ.