Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ

Κοινωνικό Πολύκεντρο

koinwniko polikentro

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ

ethniki

Τρίτη
16 Ιανουαρίου 2018
Προσκύνησις τιμίας αλύσεως αποστόλου Πέτρου, Πευσίππου και Νεονίλλης μαρτύρων, Δαμασκηνού

εγγραφείτε στο newsletter μας

marketing

Video

 

emvlimas

ONLINE ΧΡΗΣΤΕΣ

Έχουμε 33 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ενημερωτικό σημείωμα, σχετικά με τις συναντήσεις της Ομοσπονδίας μας με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης. PDF Εκτύπωση E-mail
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ
ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.)
Χαλκίδα 20/04/2004
Αρ. Πρωτ.: 94
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΧΑΙΝΑ 7-9
(Εμπορικό Κέντρο FORUM)
Τ.Κ. 34100 - ΧΑΛΚΙΔΑ
ΤΗΛ: 2221062982
FAX: 2221062982
Website: www.poyef.gr
ΠΡΟΣ: Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης


ΘΕΜΑ: Ενημερωτικό σημείωμα, σχετικά με τις συναντήσεις της Ομοσπονδίας μας με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης.


Κύριε Πρόεδρε,

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας πραγματοποίησε μια σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων τόσο με τον κ. Γ. Γραμματέα την Μ. Τρίτη (06/04/04) και Μ. Τετάρτη (07/04/04) όσο και με τον κ. Υπουργό Δικαιοσύνης Α. Παπαληγούρα (19/04/04).
Στις συναντήσεις αυτές, πέρα απ' τον εθιμοτυπικό τους χαρακτήρα, εξετάσθηκαν εκτεταμένα και ενδελεχώς όλα τα προβλήματα και οι εκκρεμότητες που απασχολούν την υπηρεσία μας.
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου αντιλήφθηκε το μέγεθος των προβλημάτων, επικαλούμενη όμως το μικρό χρονικό διάστημα απ' την μέρα αναλήψεως των καθηκόντων της, απέφυγε συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Παρ' όλα αυτά, η ομοσπονδία μας, επισήμανε ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα στο συνέδριο της Ομοσπονδίας, είναι ανάγκη να καθορίσει με σαφήνεια, η πολιτική ηγεσία, τόσο τις προθέσεις της όσο και τις παραμέτρους επίλυσης των προβλημάτων των Εξωτερικών Φρουρών.
Τέλος, ευελπιστούμε ότι η νέα πολιτική ηγεσία θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της, όπως αυτές είχαν καθοριστεί απ' την ίδια ως αντιπολίτευση.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
-Ο-
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΓΓΕΛΑΚΟΥΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ