Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ

Κοινωνικό Πολύκεντρο

koinwniko polikentro

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ

ethniki

Παρασκευή
19 Ιανουαρίου 2018
Μακαρίου του Αιγυπτίου, Αρσενίου, Μάρκου

εγγραφείτε στο newsletter μας

marketing

Video

 

emvlimas

ONLINE ΧΡΗΣΤΕΣ

Έχουμε 34 επισκέπτες συνδεδεμένους
Χαιρετισμός του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Αναστάση Παπαληγούρα στο 2ο Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. PDF Εκτύπωση E-mail
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα 30/04/2004
ΠΡΟΣ: Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης


ΘΕΜΑ: Χαιρετισμός του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Αναστάση Παπαληγούρα στο 2ο Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο της Π.Ο.Υ.Ε.Φ.


Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αναστάσης Παπαληγούρας απέστειλε σήμερα, γραπτό χαιρετισμό στο 2ο Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Υπουργός Δικαιοσύνης υπογράμμισε:
«Το σωφρονιστικό σύστημα της χώρας έχει ανάγκη από ριζική μεταρρύθμιση. Οι αλλαγές που σχεδιάζουμε στη λειτουργία των Καταστημάτων Κράτησης αποτελούν προτάσεις πολιτισμού και ευαισθησίας για τον Άνθρωπο. Στην προσπάθεια μου αυτή ζητώ την συμπαράσταση και τη βοήθειά σας.
Οι κενές οργανικές θέσεις σε πανελλαδικό επίπεδο, η απουσία εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας της Υπηρεσίας σας, ο απαρχαιωμένος οπλισμός σας και οι σοβαρότατες ελλείψεις στην υλικοτεχνική υποδομή και τον εξοπλισμό σας σε αλεξίσφαιρα γιλέκα και σε ασύρματους, αποτελούν δίκαια αιτήματα του κλάδου σας.
Γνωρίζω τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και θα εργασθώ στο μέτρο των δυνατοτήτων μου και των δυνατοτήτων της οικονομίας στην κατεύθυνση της σταδιακής επίλυσής τους.
Θα ήθελα, με τη σημερινή ευκαιρία του συνεδρίου σας, να σας διαβεβαιώσω ότι θα συμπαρασταθώ σε κάθε σας προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο στο σωφρονιστικό μας σύστημα».

Το έγγραφο αυτό προέρχεται από την ηλ. διεύθυνση:
http://www.ministryofjustice.gr
και αναδημοσιεύεται από την Π.Ο.Υ.Ε.Φ.