Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ

Κοινωνικό Πολύκεντρο

koinwniko polikentro

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ

ethniki

Παρασκευή
19 Ιανουαρίου 2018
Μακαρίου του Αιγυπτίου, Αρσενίου, Μάρκου

εγγραφείτε στο newsletter μας

marketing

Video

 

emvlimas

ONLINE ΧΡΗΣΤΕΣ

Έχουμε 88 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με: α)κλιματιστικά, β)προμήθεια στολών, γ)ασυρμάτους οχημάτων, βάσεως, φορητούς και δ)χορήγηση κανονικών αδειών εντός του Σεπτεμβρίου 2004. PDF Εκτύπωση E-mail
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ
ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.)
Χαλκίδα 03/09/2004
Αρ. Πρωτ.:
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΧΑΙΝΑ 7-9
(Εμπορικό Κέντρο FORUM)
Τ.Κ. 34100 - ΧΑΛΚΙΔΑ
ΤΗΛ: 2221062982
FAX: 2221062982
Website: www.poyef.gr
ΠΡΟΣ: Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης


ΘΕΜΑ: Ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με: α)κλιματιστικά, β)προμήθεια στολών, γ)ασυρμάτους οχημάτων, βάσεως, φορητούς και δ)χορήγηση κανονικών αδειών εντός του Σεπτεμβρίου 2004.


Κύριε Πρόεδρε,

α) 'Eχει ολοκληρωθεί η αποστολή των κλιματιστικών και κανονικά πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και η παράδοση τους στις υπηρεσίες μας. Σε περίπτωση που στην υπηρεσία σας δεν έχουν παραδοθεί ή αντιμετωπίζετε προβλήματα στην εγκατάσταση παρακαλείστε να μας ενημερώσετε.

β) 'Eχει προγραμματιστεί η παράδοση των στολών στις φρουρές, εντός του Σεπτεμβρίου (μία για κάθε ένα συνάδελφο και δύο για κάθε νέο συνάδελφο, που διορίστηκε μέσω Ο.Α.Ε.Δ.). Η καθυστέρηση της αποστολής των στολών, καθώς ήταν προγραμματισμένη για τα τέλη Ιουνίου, συνέβη καθώς καθυστέρησε (με ευθύνη του προμηθευτή) η παραλαβή τους.

γ) 'Eχει αρχίσει η αποστολή των φορητών ασυρμάτων στις κατά τόπους υπηρεσίες ενώ η εγκατάσταση των ασυρμάτων οχημάτων και βάσεως, θα ξεκινήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου. Οι φορητοί ασύρματοι παραδίδονται στις υπηρεσίες χωρίς να είναι εγκατεστημένες οι συχνότητες. Εκπρόσωποι της εταιρίας, θα μεταβούν στις κατά τόπους υπηρεσίες για να εγκαταστήσουν τις δύο συχνότητες (μία της υπηρεσίας μας και μία της ΕΛ.ΑΣ.) και να κάνουν επίδειξη και έλεγχο των ασυρμάτων.
Μετά τις προμήθειες και παραδόσεις των αλεξίσφαιρων γιλέκων, των χειροπεδών, μασκών, κλιματιστικών και των τριών τύπων ασυρμάτων ολοκληρώνεται ο προγραμματισμός και το διεκδικητικό πλαίσιο της ομοσπονδίας μας, σχετικά με την βελτίωση συνθηκών εργασίας και ασφάλειας της υπηρεσίας μας.

δ) Με έγγραφο της Διεύθυνσης Προσωπικού λήγει η περίοδος της αναστολής των κανονικών αδειών, περίπου ένα μήνα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 05/09/2004 (αντί τις 30/09/04).


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
-Ο-
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΓΓΕΛΑΚΟΥΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ