Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ

Κοινωνικό Πολύκεντρο

koinwniko polikentro

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ

ethniki

Σάββατο
17 Μαρτίου 2018
Αλεξίου ανθρώπου Θεού, Θεοστηρίκτου

εγγραφείτε στο newsletter μας

marketing

Video

 

emvlimas

ONLINE ΧΡΗΣΤΕΣ

Έχουμε 73 επισκέπτες συνδεδεμένους
Φιλανθρωπικό ματς στα Τρίκαλα PDF Εκτύπωση E-mail

ball1

Σας γνωρίζουμε ότι το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων

της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αντιλαμβανόμενο την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν πολλοί συμπολίτες μας, οι οποίοι αδυνατούν να εξασφαλίσουν ακόμη και τα «προς το ζην», αλλά και αναγνωρίζοντας παράλληλα το έργο και τη στήριξη που παρέχει σε αυτούς το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Τρικκαίων, αποφάσισε ομόφωνα την διοργάνωση, την 1η Μαρτίου 2016, ημέρα Τρίτη, τουρνουά αγώνων καλαθοσφαίρισης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με απώτερο σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων- ειδών καθαριότητας- ειδών υγείας & υγιεινής, από όσους επιθυμούν, προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρικκαίων, εν όψει των εορτών της Αποκριάς, στο οποίο τουρνουά θα συμμετέχουν έξι (6) ομάδες, από τις Τοπικές Διοικήσεις Ι.Ρ.Α.: Τρικάλων- Καρδίτσας- Λάρισας- Μαγνησίας- Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Εξωτ. Φρούρ. Κατ/τος Κράτησης Τρικάλων.
2.- Η ανωτέρω εκδήλωσή μας τελεί, υπό την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ, της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και του ΡΑΔΙΟ «ΖΥΓΟΣ».
3.- Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση προς όλους, συναδέλφους- φίλους- κοινωνικούς φορείς- συλλόγους- σωματεία- επιχειρηματίες- και απλούς πολίτες, τόσο Νομού Τρικάλων όσο και Πανελληνίως, να συμβάλλουν ο καθένας, στο μέτρο του δυνατού, σε αυτή την προσπάθεια αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, ώστε συγκεντρωθούν ό,σο το δυνατόν περισσότερα είδη, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων.
4.- Για το πρόγραμμα αγώνων και λοιπές λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις μας.
5.- Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων!!!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

« ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΛΑΘΙΑ ΑΓΑΠΗΣ- ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ »

SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της φιλίας)


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Κων/νος ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας

 

Πηγή: trikalavoice